2.11.07

EL QUE ESTÀ PER VINDRE A PARTIR DE HUI 2.11.2007


. El dijous dia 8 de novembre estarem al matí recitant en el monestir de Sant Miquel dels Reis de València, per a xiquets i xiquetes de 5é i 6é de primària, dins de la campanya d'animació lectora de la Direcció General del Llibre.

. el diumenge dia 18 de novembre al matí, participarem recitant, en la inauguració del local social de Cumbres a Moixent; associació de veïns que presideix el nostre amic Antonio Montalbán i per a qui hem treballat Cristina i jo en diverses ocasions; serà un plaer oferir poesia social, per a gent que ho és i tant.

. el dissabte dia 24 de novembre a la vesprada, i si el temps ho permet, ajudarem recitant als amics d'Obrint Portes, a Albal on reivindiquen l'ús d'una esplanada urbana que s'utilitza d'aparcament per a cotxes i desitjarien la seua cessió per a espai popular dedicats a la difusió cultural, allí estaré amb el meu amic Marc Ferrá.

. En el seu moment continuaré amb altres dates d'activitats pendents, recitals en instituts, campanyes d'animació lectora, tallers, recitals conjunts amb el cantautor Lucho Roa i altres.

No hay comentarios: