29.10.10

I JORNADES DE POESIA INFANTIL I JUVENIL .- COCENTAINA.- 12, 13 i 14 DE NOVEMBRE DE 2010.-



"Quin goig poder anunciar-ho! Les jornades es celebren a Cocentaina (Alacant) el dies 12, 13 i 14 de novembre al Centre cultural "El Teular" -cap de setmana, per a que pogau assistir- i ja està oberta la matriculació. Ho podeu fer de dues maneres:


-Per a professors, per mig del CEFIRE d'Alcoi. Es gratuït. La assistència es certificarà com a 20 hores lectives per tal que us serveixca per al currículum professional. Si sou professors -en pràctiques o en actiu- us recomanem aquesta modalitat de matriculació.

-Per a estudiants, bibliotecàris, escriptors, pares, editors, llibreters, etc..., per mig de la Universitat d'Alacant. En aquest cas cal pagar un abonament de 30 euros per tal de certificar l'assistència, bé com a 20 hores lectives, bé com a dos crèdits universitaris. Podeu fer-ho dirèctament punxant ací.


El plantell de ponents és impressionat: Juan Carlos Mestre, Miquel Desclot, Ramón Llorens, Mariano Coronas, José Rovira Collado, Pedro Villar, Anna Ballester, Glòria Bordons, Vicent Camps i M. Dolores Insa; a més, participació i col·laboració de les editorials Pintar-Pintar, Factoría K de Libros, Tàndem, Bromera... "


informació del blog de la Biblioteca Pública de Cocentaina:
http://bibliopoemes.blogspot.com/2010/10/i-jornadas-nacionales-de-poesia.html

3 comentarios:

Coach Outlet dijo...

I would like to thank you for the efforts you have made in this topic. I am hoping the same best work from you in the future as well.

MAC Cosmetics dijo...

Thank you for you generosity! At this forum, you share us so important message.ummm...thank you again.

Gucci Outlet dijo...

It is great to know that your happy with what you have right now.and to know that your thankful of it.