7.5.09

IV CAMPANYA ANIMACIÓ LECTORA POÈTICA BIBLIOTECA PAIPORTA, AMB ALUMNES 4AT ESO IES LA SÈNIA.-



Hem estat recitant per als jóvens de quart d'ESO, de l'IES La Sènia de Paiporta, dins de la IV Campanya d'Animació Lectora Poètica que desenrotllem amb els responsables de la biblioteca pública d'eixe ajuntament .
Els dos passes que hem realitzat este matí, han sigut dels que et fan estimar profundament este treball. Una professora, Puri, que contagia del seu entusiasme per la formació en valors dels seus alumnes i molt especialment per la seua formació poètica. Uns alumnes, que han sabut captar la intenció de cada vers, que han comentat amb nosaltres sobre autors i poemes. I que després d'escoltar els versos de Josep Vicent Marqués, Karmelo Iribarren, Estellés,
Dino Lanti, David González, Quintín Cabrera etc. etc. de la meua veu; ens han deixat la sorpresa - regal, d'invitar-nos a escoltar, les seues veus i les seues músiques, d'un recital que junt amb Puri , la seua professora, van presentar en una entitat social de la població, i que només escoltant el disc, ens ha paregut d'una bellesa i una sensibilitat extraordinària, de manera que menuda delícia va haver de ser, veure i escoltar estos jóvens dur a terme el recital de textos d'Estellés, Llorente, Papasseit i tants altres autors en directe. Satisfacció extrema per comprovar que el nostre treball porta el mateix compàs poètic que el d'estos jóvens i la seua professora. Deixem un parell de fotografies del recital.

5 comentarios:

míriam*catral*5ºc dijo...

son niños de la eso ¿de que pueblo?

miriam-catral dijo...

he dejado comentarios en el ultimo poema que pusiste paralos niños de catral

Anónimo dijo...

www.melibro.com

Anónimo dijo...

oLa vicent!=)
soc aLba una de les alumnes de I.E.S La Sénia de paiporta.
La meua germana i jo et demanarem eL poema del "RENUNCIAMIENTO" i t'ho voliem agraiir enormement perQue estem fent un proyecte amb aquest poema Qe consisteix en donarli ritme i convertirlo en una cançó.La verita tinc ganes d'acabarla per vore els resultats de la "nostra faena" i exposarLa a tothom Qe vuLga!

una atra vegada..GRACIES!

MEU VAIG PASAR D'ALLO MES BE EN El RECITAl,i sobretot (i crec qe parle en nom de tots els meus compañs de clase)estiguerem lo mes agust que es podria estar escoltante.

avore si ne fas un altre recitaL prompte, t'asperem i benvolgut seras sempre!

vicent camps dijo...

Hola Alba, gràcies per les teues paraules, en l'entrada del bloc que us dedique, ja dic tot el que em fereu sentir vosaltres a mi, i va ser molt i molt bonic. Gràcies de nou per la teua sensibilitat. No deixeu de fer-me arribar, eixe "poema del renunciamiento" de José Angel Buesa, convertit en cançó; m'agradarà molt escoltar-la.
!salut i poesia!