26.3.07

ANIMACIÓ LECTORA POÈTICA IES BERENGUER DALMAU -CATARROJA- 26 I 27 DE MARÇ


ANIMACIÓ LECTORA POÈTICA !QUE NO RIMEN POESIA I CURSILERIA!
IES BERENGUER DALMAU
CATARROJA.- CURSOS: 3ER TEATRE, 4AT (A,B,C,D) E.S.O
i 1ER (A,B,C) Y 2ON (A,B,C) BATXILLERAT.

(si prefereixes no registrar-te envia la teua opinió al meu correu)

ENS AGRADARIA SABER ELS POEMES DEL RECITAL QUE MÉS T'HAN AGRADAT, AMB LA TEUA OPINIÓ PODREM CONFECCIONAR RECITALS MÉS PRÒXIMS A LES VOSTRES INQUIETUDS.
TAMBÉ ENS AGRADARIA QUE ENS DONARES LA TEUA OPINIÓ , SUGGERIMENT SOBRE QUALSEVOL ASPECTE RELACIONAT AMB L'ACTIVITAT I LA LECTURA DELS VOSTRES POEMES.
GRÀCIES
A CONTINUACIÓ RELACIONE ELS POEMES QUE HE LLEGIT I QUE NO EREN OBRA DELS POETES ALUMNES DEL BERENGUER DALMAU:
. L'ALL PORRO I LA CARXOFA de Josep Vicent Marqués
. GRUP DE POEMES (La respuesta del pétalo, Epitafio del enamorado, La patria) de Juan Bonilla i que parlava sobre l'amor i la patria que per al poeta s'anomenava Patricia.
. ELS AMANTS de Vicent Andrés Estellés
. AUSENCIA DE TÍ nº 15 de Pepe Ramos (que he recitat sense música i anava sobre un xic desesperat , al qui havia deixat la seua parella)
. POEMA DEL RENUNCIAMIENTO de José Angel Buesa (el que repetia !Y Jamás lo sabrás!
. FREELANCE de Manel Garcia Grau (recordeu que obra seua la teniu a la bibliteca de Catarroja parleu amb Ramon Guillem, bibliotecari).
. POST-IT de Raúl Vacas (que parlava de demanar perdó)
. TIRALLONGA DE MONOSIL.LABS de Pere Quart
. GRUP DE POEMES (Retrato del poeta adolescente, Así, sí) de Karmelo Iribarren (el poema que parlava de encarregar un cartell amb I LOVE YOU i posar-lo on caguen els coloms)
. L'ARBRE VELL de Marc Granell (el de l'arbre que tallen un dia pluja)
. PALABRAS PARA JULIA de José Agustín Goytisolo (paraules d'un pare a la seua filla)
. TINC UN CLAVELL de LLuís LLach
. PAISA d'Uberto Stabile
. LA CANÇÓ DE LES BALANCES de Josep Mª Carandell (que us he dit recitava Ovidi Montllor i parlava d'un rei al qui la gen no s'estimava)
. LAS RESACAS de Karmelo Iribarren
. ELS REIS SON ELS PARES de Quintin Cabrera
els textos que vos agraden els tenen els vostres professors, a disfrutar amb la poesia
.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

sóc una alumna de 2ón batxillerat del Berenguer Dalmau, solament dir-te que m'agradà molt el recital i el poema que més m'agrada EL NIÑO YUNTERO de Miguel Hernández

Anónimo dijo...

hola vicent, he anat al teu recital i vul dir-te que el poema que més m'agradat a sigut el Poema del Renunciamiento de José Angel Buesa, a la gent de la nostra edat els agrada molt els poemes d'amor, gràcies per vindre al nostre institut

Anónimo dijo...

Hola Vicent, sóc una alumna de l'IES Berenguer Dalmau i em va agaradar molt el teu recital, de fet jo vaig escriure un dels poemes que vares llegir i m'agradà molt com el llegires i la musica que li ficares. Va estar molt bé que vingueres, espere que el pròxim any tornes perquè és una experiència molt divertida i diferent.

vicent camps dijo...

moltes gràcies per les vostres opinions, així anirem confeccionant entre tots i totes programes més adients a les vostres edats i gustos; cal que continueu escrivint i llegint poesia; que no finalitze l'animació poètica amb el nostre recital, salut i poesia
una abraçada.- vicent camps

Anónimo dijo...

Hola Vicent. Aquest any m'he perdut el recital però ja m'han informat que va anar tan bé com sempre. M'agrada molt aquesta nova possibilitat per poder comunicar-nos amb tu. Animarem al nostre alumnat a prticipar-hi.Una abraçada. Empar Juan

Anónimo dijo...

Clar que sí Empar, animeu als alumnes i qualsevol activitat relacionada amb la creació poètica que dugueu a terme feu-me-la saber, estaré encantat de continuar en contacte amb professors i alumnes del Berenguer Dalmau , perquè eixa és la idea de les animacions lectores que durant tants anys portem endavant junts: impregnar-nos de poesia. En breu vos enviaré com els vaig dir a E. Puchades i E. Lerma material sobre poesia visual d'Antonio Gómez, un dels millors dins l'estat espanyol en estos moments, rebeu una abraçada

Anónimo dijo...

Hola Vicent, sóc un alumne de l'institut i t'escric perquè volia dir-te que em pareix molt bé que vinga gent com tu a recitar poesia ja que d'aquesta forma no ens resulta tan abstracta i tan llunyana com als llibres de text. Fins l'any que ve.

Anónimo dijo...

Hola Vicent, soc un alumne de l'institut Berenguer Dalmau i volia donarte les gracies per a ver vingut a fer un recital tan bonic i amb la intervinguda dels nostres poemes que vas llegir.
Moltes gracies. Alunme 4c.