6.6.07

UN MATÍ DE POESIA A GANDIA.- BIBLIOTECA DEL PARC DE L'ESTACIÓ.- DIMECRES 6 JUNY


AQUEST MATÍ HEM GAUDIT AMB LA POESIA DINS D'UNA ANTIGA ESTACIÓ DE TREN, A HORES D'ARA BIBLIOTECA. HEM TREBALLAT LA POESIA AMB XIQUETS I XIQUETES DE 4AT DE PRIMÀRIA QUE HAN ARRIBAT PLENS DE VERSOS, A UN RECITAL FINAL D'UNA ACTIVITAT POÈTICA QUE ELS SEUS MESTRES, CONJUNTAMENT AMB DANI EL BIBLIOTECARI HAVIEN ENCETAT JA FA TEMPS. ÉS UN PLAER TREBALLAR LA POESIA AMB ALUMNES TAN MOTIVATS COM AQUESTOS. CAL CONSTATAR QUE JA TENEN SORT DE TINDRE UNS MESTRES I UN BIBLIOTECARI AIXÍ DE COMPROMESOS AMB L'ANIMACIÓ LECTORA. ESPERE ELS POEMES QUE HAVIEN ESCRIT ELS ALUMNES. EN RESUM !UN MOLT BON MATÍ DE POESIA A GANDIA!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

poesia de una alumna de 4t Abecé Gandia
La mar es molt molt bonica
es com una flor bella i perfecta sols faltaria que estiguera ben neta per aixi ser un aigua transparent i cristalina gracies a que visc prop de la mar puc gaudir i disfrutar

Salutacions Vicent

Anónimo dijo...

La mar és tan bonica com les teues paraules, la diferència està en que les teues paraules son netes molt netes i la mar entre tots l'embrutem; espere que gràcies a que vius prop de la mar de veritat pugues gaudir-la i disfrutar-la cada vegada més neta, tú i els teus companys/companyes i mestres, i el qui t'escriu aquestes paraules intentarem cuidar-la veritat? és l'única mar que tenim. Gràcies per compartir amb mi el teu bell poema, l'he llegit en veu alta per a mi, per a vosaltres, com si encara estiguerem junts a la biblioteca de l'estació l vostre poble. Salut i poesia per a totes i tots! Bon estiu!
vicent camps