3.3.08

"AULA" SUPLEMENT D'EDUCACIÓ DEL DIARI LEVANTE


El suplement d'Educació del diari Levante, Aula, del dimecres 20 de febrer, va traure la notícia de la nostra animació lectora poètica en les biblioteques públiques municipals de Xirivella, és una bona notícia, però la veritat és que a nosaltres ens agafa treballant, i ja estem esperant la 7ª campanya de Xirivella, la 3ª de Paiporta, estem encetant la de Moncada i recordem amb carinyo les d'Aldaia, Vinalesa, Quart de Poblet i d' altres; eixa és la millor notícia. Gràcies a Xavier Agustí per dirigir els ulls dels periodistes sobre el nostre treball, però sobretot gràcies a Maria, César, Pilar, Xaro, Anna i a totes les bibliotecaris i bibliotecaris que creuen en la poesia com a eina vàlida per a potenciar la imaginació i la diversió entre els escolars dels nostres pobles.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Bon dia Vicent!

Em dic Ivo Vives i l'any passat feia 2n d'ESO a l'institut de Sant Mateu. Gràcies a això, vaig tindre el plaer d'assistir al recital que ens oferí i que m'impresionà bastant.
Especialment, em va agradar una espècie de conte de J.V. Marqués (no sé si és Josep Vicent). Doncs bé, he estat intentant localitzar el llibre on és, però no hi ha hagut manera. Així que li demane, per favor, si em pot donar el nom complet del llibre o algunes dades que em permeten aconseguir-lo.
Espere resposta i li done les gràcies per avançat.

Salut i poesia