5.6.10

CAMPANYA ANIMACIÓ LECTORA POÈTICA BIBLIOTECA ALDAIA I ARA UNA SETMANA A GAUDIR PER BARCELONA.-


Esta setmana entre el dia 31 de maig i el 4 de juny, he estat recitant per als xiquets i xiquetes de les escoles d'Aldaia, en els nivells de 5é i 6é de primària. Sols dir que no haguera volgut que acabara la setmana, pel compromís dels mestres, per l'atenció i la creativitat dels xiquets. Però especialment per l'equip de la biblioteca. Havia estat en campanayes anteriors, en esta biblioteca, que com en algunes altres, em sent com si estiguera en ma casa, i entre amigues. !Quin luxe de bibliotecaries! Gràcies a totes per haver-me fet passar , aquestos dies.

I ara, em vaig a Barcelona una setmana, a gaudir de la ciutat i la gent. Fis molt prompte. Aneu reservant en l'agenda, els dies 15 (dimarts) i 25 (divendres) de juny, els ajuntaments de Villar del Arzobispo y Albal , respectivament, han programat el recital HOMENATGE A MIGUEL HERNÁNDEZ, que Lucho Roa i jo, estem oferint.

!Salut i poesia!

2 comentarios:

Gucci Outlet dijo...

Good article you post! It enlarge my knowlege on the point!Thank You for the post. I love to read interesting post that has knowledge to impart. I hope to read more articles from you and in return I will post also my articles in the forum so that others can benefit from it. Keep up the good work!

Coach Outlet Online dijo...

It looks like going to be a cold day.Hope everyone keep good mood.
I would like to thank you for the efforts you have made in this topic. I am hoping the same best work from you in the future as well.