26.7.11

HE TRET DISC NOU DE POESIA RECITADA I ESTIC FENT GIRA D'ESTIU PER LES NOSTRES COMARQUES

RECITAL PRESENTACIÓ DEL DISC VEU NUA

Dijous, 28 de juliol de 2011, a les 22:30 h., a la sala de reunions de l’Ajuntamennt de Torella, Vicent Camps presentarà el seu disc Veu Nua.


Vicent Camps és possiblement l'únic recitador professional que, d'una manera estable, recorre els nostres pobles i ciutats, deixant dita la paraula de poetes i narradors, des de fa més de 20 anys. Aquest estiu fa gira, presentant nou disc de poesia recitada: VEU NUA, on recita Vicent Andrés Estellés, Joan Valls, Ovidi Montllor, Isabel Clara Simó, Paco Muñoz, Marc Granell, Jordi Gil, Josep Vicent Marquès, Manel Garcia Grau, Ramon Ramon, Marisol González Felip, Lluís Roda, Àngels Gregori i Enric Valor. Aquest disc és una raresa, elaborada des de la passió per la poesia recitada de Vicent Camps i el treball professional i subtil d'estudi del tècnic de so Nacho Navarro. Com raresa ho és també seguir recitant en un món que és d'imatges, però el recitador vol, hui més que mai, que la seua veu arribe a grups menuts, llevar-li l'etiqueta elitista que uns altres li donaren a la poesia, i compartir la paraula d'escriptors valencians amb el seu poble, el que s'estima i parla el valencià. És per aqueix motiu que va iniciar la presentació del disc a Muro, dins les Jornades d'Estiu de la Federació d'Escola Valenciana, i continuarà recitant durant l'estiu per les nostres comarques.

El poeta Marc Granell ha dit de Vicent Camps i del seu treball:
La poesia és, essencialment, ritme, paraula feta música, i va nàixer per a ser cantada, per a ser recitada. Vicent Camps, fa ja vint anys, va voler i saber recuperar la paraula poètica en aquesta seua essencialitat, que tant havia perdut, per a apropar-la a totes les gents que, així, sí la gaudeixen. I ho va fer, ho ha fet tots aquests anys, amb un ofici depurat, tant en la tria, tan important, dels poemes i poetes que conformen els seus espectacles, com en la forma de dir els versos, amb la claredat, la cadència i l’emoció justes per a fer-los viure en la pell i en el cor de tants milers de persones que han tingut el privilegi de rebre el seu art. Com privilegi també ha estat i és per a mi, per als meus poemes, haver merescut la seua tria i haver format part d’aquest seu art, tan bell, tan necessari.


L’ACTE ÉS GRATUÏT (ENTRE TOTS, PERÒ, HAUREM DE CONTRIBUIR A LA DIFUSIÓ DEL CD ADQUIRINT-LO)


(text preparat per a la presentació del disc a Torrella (La Costera), per Cèsar Pla i Alfred Boluda).

4 comentarios:

Jesús Ge dijo...

Enhorabuena, Vicent, ya estoy deseando escuchar ese nuevo trabajo tuyo.

Salud!

vicent camps dijo...

Gracias Jesús, seguro que habrá oportunidad de escucharlo juntos. Salud y poesía.

Mulberry Outlet dijo...

Syles from the new collections at reduced introductory prices. This is a great way to pick up a trendy, new but cheap designer handbag.

Cheap Nike Air Max dijo...

Thanks this made for very intresting reading. I really adore your site, the theme is extremely cool. I have visited here a number of times but never commented, just wanted to let you know… Keep up the great work!