20.8.06

ALGUNES ACTIVITATS REALITZADES ESTOS ANYS
. Recitals poètics específics: dia de la dona treballadora, 9 d'octubre, poesia social etc i programes monogràfics sobre Vicent Andrés Estellés, Enric Valor, Miguel Hernández, Pablo Neruda, Federico García Lorca, Ausiàs March, Ovidi Montllor, Miquel Martí i Pol etc.

.Recitals per a alumnes de primària, secundària i batxillerat
Campanyes d'animació lectora poètica en biblioteques municipals per a xiquets, jóvens i adults.
. Tallers de poesia recitada amb l'objectiu principal de preparar un recital interpretat pels talleristes.

. Setmanes per la llengua

. Activitats específiques per a l'ONCE

. Recitals i conferències sobre poesia recitada en actes de fires del llibre

. Recitals en presentacions de llibres i revistes culturals

. Recitals en inauguració de llibreries

. Campanyes de presentació de llibres per a editorials

. Participació en programes diversos de poesia infantil i adults en distints llocs de l’estat espanyol: homenatge a Lorca i treballs en IES de municipis de Catalunya i Castella la Manxa; “Verano Cultural” per a xiquets de l'ajuntament de Zamora; trobades de poesia de la Fundació Juan Ramón Jiménez de Moguer a Huelva etc.

. Campanyes per a llegir obra de nous escriptors en llibreries

. Congrés sobre la figura de Vicent Andrés Estellés organitzat per la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Teulada.

. Recitals en entrega de premis literaris entre altres: Pastor Aycart de Beneixama, Les Penyetes de Xirivella, Anuesca del Campello, Ausiàs March de Beniarjó, Carmesina de la Mancomunitat de Municipis de La Safor , el Sambori de varies comarques; Enric Valor de Picanya etc. etc.
.Participació amb programes de guió i desenvolupament propi en les setmanes d'art de Callosa en Sàrria, els divendres de música i poesia en els Jardins Guarner de Benifairó dels Valls, concerts de primavera a Pedreguer, entrega premis extraordinaris de la facultat de ciències de la Universitat de València, Forum Social de les Arts, Universitat d'Estiu Per l'Horta, Trobades Escoles en Valencià. etc. etc.
Ja són més de 500 els recitals i actes diversos en què hem deixat paraula i música al llarg d'estos anys i pensem que eixa és la nostra millor carta de presentació

No hay comentarios: