22.4.08

22.4.2008 I.E.S BOTÀNIC CAVANILLES DE LA VALL D'UIXÓ.- UN RECITAL BONIC


El recital d'aquest matí a La Vall d'Uixó, ha sigut un recital bonic, més alumnes dels que esperavem, però amb un comportament i una atenció meravelloses. No ens ha donat temps a fer tot el programa, però els poemes que he recitat crec que han agradat als joves , també als professors i professores. Alguns joves m'han demanat informació sobre els textos recitats, és per això que a continuació cite el nom i autor/a del poema recitat, i aprofite per a dir-vos, que podeu demanar-me el text del poema o poemes que vos agraden dins l'apartat de comentaris d'aquest blog, i donar-me una adreça electrònica on us puga remetre el text; us adelante que dins la pàgina www.lasafinidadeselectivas.blogspot.com teniu una mostra d'alguns dels autors i autores que jo he recitat i d'altres. La nostra activitat com us vaig dir al recital, és la de llevar-li a la poesia el segell d'avorrida i difondre de viva veu, els poemes dels poetes que arriben fins a la vostra sensibilitat.
POEMES RECITATS:
L'ALL PORRO I LA CARXOFA (Prosa poètica de Josep-Vicent Marqués)
GRUP DE POEMES DE JUAN BONILLA (La respuesta del pétalo-Epitafio del Enamorado.- La Patria)
ELS AMANTS de Vicent Andrés Estellés
POEMA DEL RENUNCIAMIENTO de José Angel Buesa (el que vos vaig dir que parlava de desamor)
TIRALLONGA DELS MONOSÍL.LABS de Pere Quart
FREELANCE de Manel Garcia Grau
POEMAS DE LA CÁRCEL de David González (el llibre sencer d'aquest autor el teniu en l'apartat biblioteca de (www.babab.com )
AUSENCIA DE TI Nº 15 de Pepe Ramos (el teniu en la pàgina www.lasafinidadeselectivas.blogspot.com buscant alfabèticament el nom de l'autor)
GRUP POEMES DE kARMELO IRIBARREN (el que vos vaig dir que anava a escriure un (I Love You donde cagan las palomas)
PAISA d'Uberto Stabile (pense que el teniu també en la pàgina de "las afinidades electivas)
LAS RESACAS de Karmelo Iribarren
LOS REYES SON LOS PADRES de Quintín Cabrera
Espere les vostres paraules, sempre són les que ens ajuden a construir programes millors.
!salut i poesia!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Avui le pugut vore al recital, i jo em pensaba que la poesia tan sols eren poemes de amor i avui voste m'ha fet descobrir que no es aixi. Me an paregut insteresants tots els poemes sobretot els de " Ausencia de ti nº 15 " i " Poemas de la carcel ", i a sigut una pena que no puguera acabar el programa. En resum que el recital ha sigut molt interesnat. (Perdona per les faltes d'ortografia)