25.4.11

ELS VERSOS D'ESTELLÉS, EN EL NOU DISC D'OBRINT PAS.-

CORATGE: LLIBRE DISC D'OBRINT PAS

He participat recitant Vicent Andrés Estellés, dins l'últim disc d'Obrint Pas, anomenat CORATGE; us deixe una resenya del tema La Vida Sense Tu, on he recitat i us engresque a que escolteu el disc, que és un disc/llibre, amb textos d'escriptors i escriptores que tenen molt a dir. Podeu escoltar la cançó en el video de youtube.


Els comentaris són de: RXI .- MÚSICA COMPROMESA:

La vida sense tu. Probablement la cançó més completa del disc, i la que millor representa el moment en què es troba ara Obrint pas. Comença amb les notes d’un guitarró, s’hi incorpora un sàmpler del rapsoda Vicent Camps recitant Cant a Vicent de Vicent Andrés Estellés entre els escratxos de DJ Chola, i tot seguit entra la secció de vents marca de la casa Obrint pas. Un mig temps jamaicà completat amb percussions llatines i una tornada guitarrera molt en la línia de cançons com Viure, de Benvingut al paradís (2007). En el fons es tracta d’una cançó escrita des de l’enyorança no tant d’un espai físic –València– com d’un moment –la descoberta de la consciència política–. És una cançó on tan se sentirà identificada la primera generación de fans d’Obrint pas, els qui avui passem de la trentena, com els seguidors de nova fornada del grup. Combina, a més, els tres referents que Xavi Sarrià no es cansa de repetir quan li pregunten per la fòrmula d’Obrint pas: Mano Negra / Manu Chao, Fermin Muguruza en totes les seves variants, i, last but not least, Al tall.

2 comentarios:

Noa dijo...

Tal vez tenga la oportunidad de escuchar la canción más tarde o tal vez me quede con las ganas. En clase de administración no es posible.

María, me dió los poemas que le mandaste. Muchas gracias :). El que más me gusta es el que tú escribiste; tal vez porque es la que menos conozco.

También, gracias por opinar tan bien sobre mi manera de expresarme y escribir, ¿tal vez deba pulirme más?.

<3

vicent camps dijo...

Hola Noa, por supuesto que debes pulirte, eres muy joven y debes leer y leer y absorver lo bueno de lo que lees, pero a mi juicio,tienes lo imprescindible para escribir, y esto es, imaginación y cosas que contar, de modo que sigue, Noa, sigue escribiendo, merece la pena.
Pídele consejo a María, si lo necesitas, la tienes muy cerca y es muy buena escritora; lee en internet cosas de Sonia San Román y Begoña Abad, a mi juicio, dos de las mejores poetas del panorama literario actual, y déjate influir por esas lecturas y crea, estoy seguro que debes seguir haciéndolo. A mí, ya sabes donde me tienes.

Salud y poesía
vicent camps