26.4.09

HEM RECITAT PER ALS ALUMNES DE L'IES SANT MATEU !QUINS ALUMNES!


Són ja 3 anys , pel mes d'abril la professora Rosa Moros de l'IES Sant Mateu, ens invita a preparar un programa per als alumnes d'E.S.O i batxillerat. Està lluny de la nostra casa aquest centre, però val la pena fer els més de 200 quilòmetres que ens separen, per tal de recitar a estos alumnes educats, valoradors del nostre treball i creadors poètics en el camí. El dia 24 divendres, vam finalitzar una setmana farcida de recitals per tota la nostra geografia, en aquest poble porta del Maestrat, vam recitar poemes d'Estellés, Granell, Pere Quart, J.V.Marqués i d'altres que havien escrit els joves alumnes de Sant Mateu, d'un nivell més que acceptable, la nostra enhorabona als estudiants i al seu professorat. Recitals com el que hem compartit a Sant Mateu, ens animen a continuar pel camí de la poesia dita en veu alta. Recordem el recital amb el video del fragment de la tirallonga dels monosíl.labs de Pere Quart.

2 comentarios:

Begonya Mezquita dijo...

Us felicite pel treball! Conec la Rosa Moros, som bones amigues encara que ens veiem ben poc, i m'alegre que hàgeu compartit amb ella i els seus alumnes aquesta experiència. Salut i endavant!

vicent camps dijo...

Gràcies Begonya, en general és un gaudi recitar per alumnes de batxiller, els nostres programes ja hi són ben contrastats després de tants anys en el camí, però aquestos alumnes de Sant Mateu són ben especials. I pense, que la major part del bon comportament d'aquestos alumnes envers la poesia recitada, es mèrit del treball previ de Rosa Moros.
!Salut i Poesia!